Microcement Inspiration

Skab og opret det miljø du vil med mange forskellige LuxuryCiment-løsninger.

Microcement på gennemgående gulve og vægge i badeværelser og køkkener

  • Microcement-gulve
  • Microcement på vægge
  • Microcement i badeværelser, brusekabiner, badekar og vådområder
  • Microcement i køkkener, på gulve, vægge og bordplader

Microcement-gulve med utrolig kontinuitet

Design af kontinuitet uden samlinger eller overgange mellem forskellige materialer, ensartethed i rummene med enfølelse af integration af husets rum. Denne fjernelse af samlinger og dens beskyttelse med forsegler gør det meget lettere at rengøre gulvene i køkkener og badeværelser.

Den hurtige fornyelse med microcement på gulve med ældre gress eller terrazzo, både i huse og butikker, giver en fordel sammenlignet med andre materialer.

Microcement på vægge er den definitive dekorationsløsning

LUXURY FINO microcement på indvendige vægge med vandeffekt og meget fin struktur på væggene erstatter stuk. Og muligheden for pigmentering og en lang række farver hvor udseendet og den cementagtige struktur bevares, gør det til en perfekt løsning til erstatning af almindelig maling.
På den anden side åbner microcement på vægge kombineret med Deluxe-seriens naturlige metalfarver, emaljer med metalliske refleksioner og glitter for uendeligt mange muligheder, som helt får os til at glemme almindelig maling.

Microcement i badeværelser, brusekabiner og vådområder

Tidligere involverede renovering af badeværelset nedbrud, affald, skidt, støj og problemer

Udskiftning af umoderne, gamle fliser på gulvet eller væggen betød, at de skulle fjernes. Og hvad skal vi sige til det gamle, gule badekar?

Nu, når der anvendes microcement som belægning i badeværelser, glemmer vi helt alt det besværlige arbejde.

Det er ikke nødvendigt at fjene det eksisterende belægning og heller ikke badekarret (så længe der ikke er sprækker). Den lægges direkte på overfladen efter grundig forberedelse.

Microcement i køkkener, på bordplader og bænke

De muligheder, der tilbydes ved vandtætte belægninger, er blandt andet let rengøring, fordi der ikke er nogen samlinger, hvor snavs ophobes.

Vi skaber microcement-møbler

Rustik og naturlig stil med steneffekt eller moderne og elegant. Grænsen er vores fantasi