OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi vil forsøge at løse alle dine tvivlsspørgsmål om Microcement.

Ofte stillede spørgsmål om Microcement og mulighederne

Microcemento, hvordan og hvor du ønsker det

  • Hvad er microcement, og hvilken færdigbehandling kan man få
  • Hvor denne overflade kan anvendes
  • Microcement på fliser

 

Rengøring, vedligeholdelse af overflader

  • Rengøring, uigennemtrængelighed og pletafvisning
  • Ulemper og mulige problemer på grund af dårlig vedligeholdelse af microcement
  • Problemer forårsaget af forhold med dårlig understøttelse

Vores microcement er ikke det samme som poleret cement

  • Forskelle mellem microcement og poleret cement
  • Vi analyserer anden lignende brolægning (printet og poleret cement)

Hvad er microcement?

Vi definerer microcement som en kontinuerlig overflade af lav tykkelse, vi taler om en hydraulisk morter, som er lavet af cement, aggregater, additiver, farvestofffer og blandet med resin. Disse resiner giver modstandsdygtighed og fleksibilitet. Her giver vi dig nogle tip til at forlænge levetiden for Microcement.

De færdigbehandlinger, der kan fås.

Færdigbehandlingen afhænger af typen af microcement der er anvendt. Disse differentieres af aggregatets størrelse: LUXURY BASE (rustik finish til forberedelse af overfladen), LUXURY FINO (meget fin finish med stukeffekt af vand, velegnet til vægge) , LUXURY MEDIU (glat finish og glat struktur, til gulve og vægge) og LUXURY THICK (finish med megen struktur til områder med megen trafik og skridsikre gulve). Med denne får du forskellige finishes fra den fineste og blødeste til den rustikke skridsikre finish.

Lær alle mulighederne ved denne overflade at kende: Farvestrukturer og finishes.

Farver.

Der er også mange mineralfarver med mulighed for at vælge blandt mange forskellge pigmentfarver. Dette er en nøglefunktion, som er et hovedelsement i boligindretningen.

microcement gulv

Hvor kan det anvendes?

Vi taler om et system, som er velegnet til gulve og vægge indvendigt eller udvendigt i: badeværelser, køkkener, swimmingpools, trapper, møbler. På fliseoverfalder, keramisk materiale, glas, gips, træ (afhængigt af type), mosaik, osv.

Fliser kan overfladebehandles med microcement, der dækker deres samlinger, og der efterlades en fuldstændig jævn, kontinuerlig og ensartet overflade. Vi kan ændre gulve eller vægge med fliser, keramik, træ, gips, marmor blandt andre.

F.eks. et ældre badekar (under forudsætning af at det er i god stand) kan fornyes ved at anvende microcement af enhver farve og med et skridsikkert resultat. Da microcement har tilstrækkelig klæbeevne og da det er så fint, tilpasser det sig til formen af den underliggende overflade. Du kan endda dække en vask, og du kan ændre badeværelset uden at skulle fjerne eller ødelægge gamle materialer.

microcement bordplade

Perfekt overflade til renoveringer

Denne dekorative overflade er specielt perfekt til renovering, med den største fordel at det ikke er nødvendigt at fjerne eksisterende gulve eller gulvbelægning, som vil spare dig mange penge. Da det er så tyndt, betyder det ikke en betydelig større samlet vægt af belægningen.
Det er velegnet til renoveringer, og er også associeret med hurtig renovering af rum, både i bygninger og butikker . En renovering med microcement kan være klar på mellem 4 og 7 dage .

Disse og andre faktorer udgør budgettet for en overflade med microcement, billiere end adnre, som involverer opbrydning og affald . Find ud af her hvad prisen for enmicrocemento-renovering afhænger af, og hvor meget det koster for dig .

Og som ved enhver renovering, skal der tages højde ofr vedligeholdelse i løbet af den første uge efter, at materialet er anlagt.

microcement badeværelse

Microcement på fliser

Sådan dækkes fliser i køkken og badeværelse uden besvær, hvor alle samlinger i de gamle fliser dækkes, men vi skal respektere og fastholde de strukturelle udvidelsessamlinger, som findes i underlaget. Vores microcement har ikke brug for samlinger, men hvis overfladen allerede har dem, skal de vedligeholdes.

Dette er processen ved at pålægge lag på lag med microcement for at dække gamle fliser i køkkenet eller badeværelset uden besvær. Her forbedredes med en POXIMPRIM epoxyprimer, der fungerer som fugtspærre mod eventuel fugt.

Fyld med micro cement ved at understøbe samlingerne.

Før det er helt tørt skal du slibe med sandpapir i hånden for at fjerne ujævnheder.

Vi limer fiberglastrådnettet med POXIMPRIM, der tidligere er blandet i det relevante blandingsforhold og påfører det.

Når det er tørt, kan vi påføre første omgang microcement LUXURY BASE og dække fliserne.

Igen uden at tørre slibe med sandpapir kan man stadig se samlingerne.

Når tørt påfører vi andet lag af LUXURY BASE

Vi gentager sandpapirprocessen, og derefter kan vi se, at samlingen ikke længere er synlig.

 

 

 

 

Nun anvender vi LUXURY FINO microcement finishingbelægning.

Da det ikke lykkedes at beskytte med forsegling, har vi dækket overfladen, og hvor der før var fliser, er der nu en jævn og kontinuerlig overfalde.
Se de tekniske dataark for at få yderligere oplysninger om blandingsforhold og tørretid.