HVAD ER MICROCEMENT?

Micr ocement er en dekorativ, blandingsbelægning baseret på cement, vandbaserede resiner, tilsætningsstoffer og mineralfarver.

HVAD ER MICROCEMENT?

Microcement er cementbaseret belægning til gulve og vægge – 2-3 mm tyk med høj slidstyrke. På grund af de fremragende fastgørelsesegenskaber kan MICROCEMENT anvendes på næsten alle stabile overflader, herunder keramik. Takket være disse karakteristika kan materialet anvendes på eksisterende cementgulv til hurtig fornyelse af overfalden for at spare tid og penge. I modsætning til andre løsninger til belægning af gulve og lodrette overflader kan MICROCEMENT tilpasses fuldt ud. Dette system har en lang række farver samt mulighed for at skabe ønskede mønstre. Microcement er vandtæt på den synlige overflade, hvilket gør det velegnet på steder, som f.eks. køkkener, badeværelser, brusekabiner eller sågar belægninger i badekar. Men det er ikke et forseglingsprodukt, så det er nødvendigt at overfladen er helt tør, og at der ikke forekommer fugt i fremtiden.

microcement luxury gulv
microcement layers

Strukturerne i microcement muliggør ikke alene dekorative egenskaber, men giver også materiale forskellige funktionelle karakteristika. Rengøring: Mere struktur, porøsitet og kornethed gør overfladerne sværere at rengøre. Men den fine struktur i LUXURY MEDIU gør vedligeholdelse lettere. Skridsikker: Mere struktur, som det der opnås med LUXURY THICK micro-cement, giver belægningen en skridsikker overflade, som er meget brugbar udendørs ved swimmingpools og brusere. Modstandsdygtighed: microcementmaterialer med mest struktur er i princippet de mest modstandsdygtige på grund af den høje granulometri

Microcementstrukturer med forskellige dekorative udtryk

Dette er strukturerne, der kan fås, ved at anvende de forskellige Luxuryciment-produkter LUXURY FINO: dette er den mest glatte microcement med stuklignende vandeffekt, velegnet til vægge og gulve uden megen trafik. Det er en fin og delikat struktur LUXURY MEDIU: dette er microcement med en blød struktur til gulve og vægge LUXURY BASE: dette er microcement til forberedelse af overfladen. Du kan også afslutte belægningen med dette materiale, hvilket efterlader en rustik struktur, der ikke er ensartet. LUXURY THICK: dette er microcement med ensartet overfalde med meget struktur og høj modstandsdygtighed. Velegnet til områder med megen trafik, facader og gulve udendørs. Afklaring : strukturen kan variere afhængigt at, hvordan du arbejder og anvender de forskellige materialer. Det er en belægning lavet i hånden, og som derfor er afhængig af fagpersonens erfaring. Det samme materiale kan bearbejdes til at få en vandeffekt, med at udglatte det mere eller mindre, bearbejde det meget for at få effekten af murskeer af stål…

De forskellige finishløsninger afhænger af glans-, satin- eller matforseglingen. Det er muligt at forsegle microcement med 3 forskellige finishløsninger: glans, satin er mat I følgende foto kan vi se eksemplerne med en hældningsvinkel. Det er, som du kan se, refleksionen, som laver effekten for hver af dem. Lysstyrke: Det er den, som navnet hentyder, der skinner mest. Den efterlader en spejleffekt og gør microcementens farveeffekt stærkere. Den kan også beskrives om en våd effekt. Satin: Det er den mest afbalancerede, der giver et naturligt og varmt udseende. Det er den meste anvendte på både gulve og vægge. Mat: Det er en finish, som nedtoner farven en smule.

microcement sealer